Регистрация Вход
Добавить объявление Мои объявления

Енергозберігаюче опалення від "ЮТЦ": електродні котли


27 Января 2013 Одесса
Електричні електродні котли «ЕВН-ЮТЦ» призначені для автономного опалення та підготовки гарячої води із застосуванням бойлерів непрямої дії. Компанія «ЮТЦ» випускає 7 моделей міні-котлів: однофазні (з робочою напругою 220 В) – потужністю 2,5 кВт; 4,5 кВт; 6 кВт (з триступеневим регулюванням потужності) і трифазні (з робочою напругою 380 В) – потужністю 5 кВт; 7,5 кВт; 10 кВт; 15 кВт.
«ЕВН-ЮТЦ» ефективно та економно обігрівають будь-які приміщення об`ємом 27,5-660,0 куб.м. Можуть монтуватися в міні-котельні.
«ЕВН-ЮТЦ» - це нагрівальний прилад без нагрівального елемента! Ним є сама вода (теплоносій). Тому такий електрокотел ніколи не перегорить (при витіканні теплоносія припиняється його робота); він пожежо-, вибухобезпечний, не боїться стрибків напруги в мережі. Може бути встановлений паралельно з іншими видами будь-якого опалювального обладнання – газо-, рідко-, твердопаливними.
НОВИНКА! «ЕВН-ЮТЦ 6» - дозволяє послідовно, використовуючи блок управління, вмикати три його електроди. Він – відмінне рішення для опалення, якщо є перспектива збільшення площі приміщень.
«ЕВН-ЮТЦ» працює в автоматичному режимі по заданій температурі теплоносія. Міні-котел легко монтується і обслуговується в будинках, квартирах, на дачах, в школах, дитсадках, лікарнях, готелях, на турбазах, у виробничих і складських приміщеннях, на тваринницьких фермах, теплицях, на АЗС тощо.
Реалізується окремо та в комплекті з блоком автоматики терморегулювання (БАТ). Ціна: 1460 грн-3998 грн (в залежності від потужності котла та наявності БАТ).
Продукція сертифікована.
Передбачені: Гарантія три роки! Система накопичувальних знижок! Безплатна доставка по Україні!
Своя електроенергія завжди дешевша за чужий газ!

Написать автору объявления

Ваш email
Ваш телефон
Текст сообщения

Еще объявления по рубрике Бытовая техника

Беспроводные наушники Hansa Records HD Pro+
Солнечные панели электрические Одесса уже в продаже
Твердотопливные горелки Одесса
GSM BSE-950 сигнализация беспроводная комплект 80 USD для дома офиса магазина
Скупка и вывоз в Одессе холодильников, стиральных машин, кондиционеров, телевизоров
Электродные электрические мини-котлы «ЭВН-ЮТЦ» от производителя
ТЭНы для радиаторов центрального отопления
ТЭНы для полотенцесушителей
Инфракрасные нагреватели
Керамические инфракрасные излучатели полые ECH
Реклама